Start /
Erfaren systemutvikler

Erfaren systemutvikler

En agil og pragmatisk programvareutvikler

Vi søker deg som er en agil og pragmatisk programvareutvikler, som ikke er redd for å hoppe mellom mange forskjellige språk og rammeverk. Kanskje har du erfaring nok til å være, men gjerne fortsetter å skrive kode ettersom det er det som du trivs best med. 

Vi leter etter noen som gjerne deler våre tanker rundt å jobbe agilt. Du får gjerne være den som setter opp flest lapper på retroperspektivet. Om du har prøvd å droppe tidsestimat og likt det skulle du trives hos oss. Vi tror på samarbeid – ikke bara som en klisje – så det er et pluss om du er komfortabel med par- og mobbprogrammering. Vi tror at en ren og pen kode er det mest konsulentmessige, mest effektive, og den beste måten å bli husket for som en bra utvikler den dag du forlater oppdraget.Forhåpentligvis er du ikke redd for å gjøre en pull request etter å ha fikset en bugg i ett open source-ramverk du bruker.

Teknikker og rammeverk

Her er noen av de teknikker og rammeverk som vi jobber med og/eller synes er morro, selv om ikke alltid de som er etterspurt av våre kunder så ikke få panikk om du ikke kjenner eller har jobbet med alle sammen: 

Kotlin, GraphQL, React, Redux, Kotlin, Docker, Elastic, Kafka, Kubernetes, Java 12, Spring Boot, Jooby, .NET, C#, Angular, React, SQL Server, Azure DevOps

Om Viati

Viati er en raskt voksende IT-konsulentleverandør som tror på individer som tror på seg selv. Vi søker erfarne personer med markedsledende kompetanse. Personer som har et ønske om å finne den rette balansen mellom jobb og privatliv. Vi som jobber her er alle konsulenter som søker frihet som selvstendig næringsdrivende, men som fortsatt ønsker trygghet som arbeidstaker.

Vi* tilbyr

Vi tilbyr alle medarbeidere vår plattform for utvikling og balanse. Vi kaller den for 80/20 og forsøker holde det enkelt. Alle medarbeidere blir deleiere i selskapet og beholder 80% av alt det som de fakturerer uten forbehold. Vi vet att det gir frihet. Frihet til å velge om man vil ha markedets høyeste lønn eller frihet å prioritere sin fritid gjennom å helt enkelt velge å ikke jobbe så mye. I Viati styrer du over din egen situasjon og påvirker selskapet som helhet.

Dele

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Søke om