Start /
Erfaren prosjektleder

Erfaren prosjektleder

Tjänsten

Vi brenner for systemutvikling og integrasjon og har siden starten arbeidet med å utvikle systemer til mange store selskaper. Vi behøver nå forsterke vårt team med flere dyktige og erfarne prosjektledere. Derfor søker vi deg som har flere års erfaring innen prosjektledelse og som vil arbeide som konsulent på fulltid.

Personen vi søker

Vi søker deg som er dreven og framtidsrettet innen ditt område. Du som er utadvendt og som har en kommuniserende væremåte samt bruker din erfaring og kreativitet for å finne nye løsninger. Du er positiv, sosial og nøye og har en sterk ansvarsfølelse samt kunne samarbeide og bidra i en gruppe. Videre trives du med å jobbe i en verden som stadig endrer seg, der du raskt får sette deg inn i nye områder og utfordringer. Vi vil at du virkelig brenner for ledelse og styring og gjerne deler din kunnskap både internt og til våre kunder. Du må ha erfaring fra større organisasjoner for eksempel myndigheter. Erfaring med projektledelsesverktøy og systemutviklingsprosesser er et krav, har du arbeidet med å styre og lede agile prosjekt så er det ekstra interessant. Du har relevant høyskoleutdanning eller tilsvarende samt minst fem års arbeidslivserfaring som prosjektleder. Du liker å jobbe tett med kundene og er ansvarsfull og ambisiøs.

Om Viati

Viati er en raskt voksende IT-konsulentleverandør som tror på individer som tror på seg selv. Vi søker erfarne personer med markedsledende kompetanse. Personer som har et ønske om å finne den rette balansen mellom jobb og privatliv. Vi som jobber her er alle konsulenter som søker frihet som selvstendig næringsdrivende, men som fortsatt ønsker trygghet som arbeidstaker.

Vi* tilbyr

Vi tilbyr alle medarbeidere vår plattform for utvikling og balanse. Vi kaller den for 80/20 og forsøker holde det enkelt. Alle medarbeidere blir deleiere i selskapet og beholder 80% av alt det som de fakturerer uten forbehold. Vi vet att det gir frihet. Frihet til å velge om man vil ha markedets høyeste lønn eller frihet å prioritere sin fritid gjennom å helt enkelt velge å ikke jobbe så mye. I Viati styrer du over din egen situasjon og påvirker selskapet som helhet.

Dele

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Søke om