Vi har plattformen du trenger

Kontakt oss

Vår kompetanse og vår standige kompetansutvickling er nøkkelen til å kunne møte våre kunders framtidige behov. Vi har spisskompetanse innen systemutvickling, integrasion, GIS og prosjektledelse. Som bevis på vår kompetanse er vårt mål att alle ansatte skal være sertifiert i sitt yrke.

Kollega

Anmeldelse rundt mistanke om uregelmessigheter

Hvis du føler at noen av oss i Viati har opptrådt upassende, eller hvis det er uregelmessigheter i vår virksomhet, vil vi sette pris på om du rapporterer det til oss. Vi har samme rapporteringsvei og håndtering uansett om du er kunde eller jobber hos oss.
Alle hos Viati er forpliktet til et sunt forretningsklima. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre prosesser og forretningspraksis og tilpasse dem til gjeldende lovkrav. Å opprettholde tilliten til våre kunder og ansatte er en naturlig del av vår bedriftskultur.

Anmeldelse

Hvis du blir oppmerksom på mistanke om uregelmessigheter i forhold til vår virksomhet, vil vi være svært takknemlige hvis du ønsker å rapportere dette til oss via en lenke til nettskjemaet. Du trenger ikke å ha bevis på mistanken din, men alle meldinger/rapporter må gjøres i god tro.
Du kan velge å rapportere mistankene dine åpent eller anonymt. Vi oppfordrer deg til å rapportere åpent ved å oppgi navn og kontaktinformasjon. Du risikerer ikke negativ diskriminering eller represalier fordi du varsler. Alle rapporter og kommunikasjon behandles strengt konfidensielt, og undersøkelsen håndteres med største forsiktighet og hensyn til personvernet ditt. Alle meldinger håndteres av en utpekt sikkerhetsansvarlig i konsernet.
Ikke ta med sensitive personopplysninger om personer du nevner i meldingen, med mindre det er nødvendig for å beskrive saken din.

Beskriv din sak

Tenk på å beskrive din sak så godt som muligt for å hjelpe vår utredning.