Vi har plattformen du trenger

Kontakt oss

Vår kompetanse og vår stadige kompetanseutvikling er nøkkelen til å kunne møte våre kunders fremtidige behov. Vi har spisskompetanse innen systemutvikling, integrasjon, GIS og prosjektledelse. Som bevis på vår kompetanse er vårt mål at alle ansatte skal være sertifisert i sitt yrke.

Kollega

Anmeldelse rundt mistanke om uregelmessigheter

Om du anser at noen av oss på Viati har opptrådt uredelig eller utøvet dårlig oppførsel i vår virksomhet, setter vi pris på om du rapporterer dette til oss. Vi har samme rapporteringsveier og håndtering enten om du er kunde eller om du arbeider hos oss.  

Alle i Viati verner om et sunt forettingsklima. 

Vi arbeider hele tiden med å forbedre våre prosesser og forretningsmetoder og tilpasser dem til enhver tid gjeldene lover og regler. Det å opprettholde tillitten hos våre kunder og medarbeidere er selvklart en del av vår forretningskultur.

Anmeldelse

Om du begynner å fatte mistanke til uredelig oppførsel i relasjonen til vår virksom, er vi veldig takknemmelighet om du rapporterer dette til oss via link til webformulæret. Du behøver ikke ha bevis for din mistanke, men alle meldinger/anmeldelser skal avleveres i god tro.

Du kan velge å rapportere dine mistanker åpent eller anonymt. Vi ønsker gjerne at du rapporterer åpent gjennom å angi ditt navn og dine kontaktopplysninger. Du risikerer ikke å bli negativt særbehandlet eller få represalier på grunn av det du rapporterer.

Alt som rapporteres behandles strengt konfidensielt og utredningen håndteres med størst mulig diskresjon i forhold til din integritet. Alle meldinger håndteres av en utnevnt sikkerhetsansvarlig i konsernet.

Ikke inkluder sensitive personopplysninger om personer du nevner i din melding, om dette ikke er strengt tatt nødvendig for å beskrive din sak.

Beskriv din sak

Tenk på å beskrive din sak så godt som mulig for å hjelpe vår utredning.